Beste ouder / speelvogel

Eindelijk kunnen we jou informatie omtrent de inschrijvingsprocedure meegeven.

Aanstaande donderdag 2 juli start stap 1 van de inschrijvingsprocedure. We posten dan de link naar het inschrijvingssysteem, zodat je alvast een account kan aanmaken en de gegevens van jou en je kinderen kan invoeren. Je hebt dit account nodig om uiteindelijk op het échte inschrijvingsmoment (vrijdag 3 juli om 19 uur) jouw kinderen aan te melden voor een bepaalde week / weken.

Noteer vrijdag 3 juli om 19 uur in jouw agenda als stap 2. Dan zetten we de drie ‘weekbubbels’ (Hamme, Moerzeke en Zogge) van elk 44 plaatsen open. Zorg er dus voor dat je vóór dit moment al een account hebt aangemaakt, om hier geen overbodige tijd meer aan te verspillen. Inschrijven zal meteen voor de hele zomer kunnen. Wie geen plaats heeft, komt in de wachtrij terecht. We nemen een week vooraf dan alsnog contact met je op indien er plaatsen zijn vrijgekomen.

Om zo veel mogelijk kinderen de kans te geven om naar het speelplein te komen, kan een kind deze zomer maximaal 2 weken ingeschreven worden. Bijvoorbeeld week 1 en week 3. Er wordt niet gewerkt met voorrangsregels. Risicopatiënten (https://www.watwat.be/corona/behoor-ik-tot-de-risicogroep) kunnen we om veiligheidsredenen niet accepteren.

We hopen op een fijne start! Graag vragen we jouw begrip en geduld indien er toch iets anders zou lopen dan gepland, we zijn ook maar vrijwilligers. Ons uiterste best doen we, dat beloven we! ?

Categorieën: Algemeen