Beste ouders, beste speelvogel


Na lang overleggen en puzzelen met de Raad van Bestuur kunnen we jou meedelen hoe we, als alles goed gaat, onze zomer plannen! Weet dat eventuele wijzigingen nog kunnen gebeuren door een veranderende situatie of door aanpassing van de maatregelen.

? Openingsperiode

Wij houden onze speelpleinwerking van 13 juli t.e.m. 21 augustus 2020. Alle terreinen blijven, met uitzondering van 20 en 21 juli geopend op werkdagen. Er zullen dus geen sluitingsweken zijn.

?Capaciteit

We kunnen op ieder terrein een werking organiseren met een bubbel van 44 unieke kinderen per week. Dat betekent dus dat je een kind ook meteen voor een volledige week zal moeten inschrijven.

? Inschrijven

Inschrijvingen zullen vooraf via een online inschrijvingssysteem gebeuren. Je zal een kind enkel per volledige speelpleinweek kunnen inschrijven.
Op de speelpleinen waar normaal volle dagwerking geldt (Hamme en Zogge), zal je alleen voor een hele week met volle dagen én met eigen lunchpakket kunnen inschrijven. Warme maaltijden en halve dagen op Hamme en Zogge zijn niet mogelijk!
Van zodra ons inschrijvingssysteem actief is, brengen we jou op de hoogte.

? Speelpleinbus en uitstappen

Er zal dit jaar geen speelpleinbus uitrijden! Ook uitstappen worden niet georganiseerd.

?Veiligheid

De nodige veiligheidsprocedures worden nog verder uitgewerkt en zullen tijdig gecommuniceerd worden. We doen er alles aan om onze ploeg en jouw kinderen in een veilige en aangename omgeving te laten spelen.

We werken met hart en ziel aan een fijne zomer!

Categorieën: Algemeen