Beste mama’s en papa’s,
Hoi jongelui,


Hopelijk vonden jullie de voorbije speelpleinzomer een fantastische ervaring. Ook onze 120 animatoren houden er de beste herinneringen over. We mochten dit jaar meer dan 900 kinderen verwelkomen op één of meerdere van onze terreinen. Een absoluut record ! En daar zijn we terecht fier op … En we kunnen nu al verklappen dat we op dit ogenblik reeds volop onze 80ste zomerwerking aan het voorbereiden zijn.

Groot was onze verbazing toen we afgelopen week vernamen dat onze vereniging genomineerd werd voor de ‘Miraprijs’ van de gemeente Hamme. De ‘Miraprijs’ wordt jaarlijks toegekend aan verenigingen of personen omwille van hun bijzondere verdienste of uitzonderlijke prestatie die een extra uitstraling betekent voor Hamme en de Hamse bevolking.
Als vereniging zijn we terecht fier op deze nominatie. Ze getuigt van grote appreciatie voor het speelpleinwerk in Hamme.
Vanzelfsprekend wensen we deze ‘Miraprijs’ ook graag te winnen en willen daarvoor een beroep doen op jullie door voor de ‘vzw Speelpleinen Hamme’ te stemmen.


STEMPERIODE
Vanaf zondag 1 oktober 2017 (0.00 u.) tot en met dinsdag 10 oktober (23.59 u.) kan iedere Hammenaar zijn stem uitbrengen. Opgelet, er kan slechts éénmaal gestemd worden per inwoner per categorie.


HOE STEMMEN?
Er kan gestemd worden op 2 manieren:
1. Elektronisch stemformulier (https://www.hamme.be/miraprijs-form)
2. Stemformulier in reclameblad ‘De Kleine Wuiten’ Gedurende de stemperiode zal er in het reclameblad een stemformulier worden gepubliceerd. Opgelet, enkel originele stemformulieren komen in aanmerking, dus geen kopieën. Dit formulier kan gedeponeerd worden in de stembus in de inkomhal van het gemeentehuis.


We willen jullie dus met aandrang vragen om zelf, mama, papa, broer, zus, oma, opa, tante, nonkel, buurman, buurvrouw, vriend of vriendin warm te maken om voor onze speelpleinwerking hun stem uit te brengen.


Alvast een hele dikke merci … en met jullie hulp moet het zeker lukken ! Doen dus ! We zijn enorm dankbaar voor deze kleine inspanning. Ze betekent heel veel voor ons.

Het volledige animatorenteam van Speelpleinen Hamme VZW

Bezoek ons op:

  facebook 2
youtube

Inloggen

Copyright Speelpleinen Hamme VZW - Privacyverklaring